Nieuw bezoekersrecord voor Plopsaland De Panne tijdens het pinksterweekend

 

De zomerse temperaturen tijdens het voorbije pinksterweekend lokten heel wat bezoekers naar Plopsaland De Panne. Het pretpark noteert een stijging van 53 procent in vergelijking met vorig jaar. Een absoluut record.

Dit weekend genoten meer dan 31.600 bezoekers van een dagje Plopsa-plezier in De Panne. Dat is een stijging van 53 procent in vergelijking met het pinksterweekend van 2013. Hiermee verbreekt Plopsaland De Panne haar record van 2010. “Het zomerseizoen van Plopsaland De Panne is heel goed van start gegaan. Na de schitterende paasvakantie, zorgt nu ook het pinksterweekend voor een record.”, zegt Parkmanager Wim Wauters, “Het mooie weer was een bijkomende troef om Plopsaland te bezoeken. We zijn uiterst tevreden met deze opkomst.” 

 

Kaatje, Kamiel en Viktor legden het voorbije pinksterweekend hun fans in de watten. Iedere dag werden ze getrakteerd op een spetterende liveshow, Meet & Greets en een discoparty in hun themazone ‘De Wereld van Kaatje’. Daarnaast genoten bezoekers van meer dan 50 spannende attracties en de Maya Show.

Bron: persdienst Plopsa

Reactie schrijven

Commentaren: 0