Walibi Belgium: De beste paaseierenzoektocht van België!

Enkele uren voor de opening, nemen de laatste voorbereidingen een flinke vaart. Walibi plant zijn laatste tulpen en maakt het gigantische labyrint af voor de grote paaseierenzoektocht.

Deze zoektocht wordt alle dagen in de Paasvakantie georganiseerd vanaf deze zaterdag 5 april, eerste dag van het seizoen 2014.

Alle kinderen in het park kunnen aan deze levensgrote zoektocht deelnemen van 13u30 tot 16u30. Met behulp van Walibi, Squad en hun vrienden zullen de kinderen de schat zoeken tussen de enorme tulpen, konijnen en eitjes in alle kleuren van de regenboog.

Elke dag zijn er Kinder chocolade-eitjes voor iedereen, maar ook een Family Golden Pass of toegangstickets voor de grote winnaars. Tientallen duizenden chocoladelekkernijen  zullen uitgedeeld worden. In Walibi, vergeten de klokken geen enkel kind. Eén dag in de tweede week van de Paasvakantie (naargelang het weer) zal een Kinder-luchtballon de animatie opdrijven. De dapperste helden kunnen dan het park bewonderen van ongeveer 15m hoog.

In partnership met Kinder.

Bron: Persbericht Walibi

Reactie schrijven

Commentaren: 0